AGC Glass Europe brengt spiegel met verf op waterbasis op de markt


AGC Glass Europe heeft de nieuwste versie van zijn hoogwaardige, loodvrije spiegel uitgebracht: Mirox 4Green+. Dit product heeft een beschermende coating op waterbasis en een nog lagere uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS). Het volledig ondoorzichtige product is ideaal voor spiegels met verlichting aan de achterzijde van het glas.
Lees meer

AGC Glass Europe neemt groene stroom af van 14 Luminus windturbines en verduurzaamt zo haar productieproces


Glasproducent AGC Glass Europe en Luminus hebben een stroomafnameovereenkomst gesloten voor de levering van 67 GWh groene stroom. AGC zal hiermee haar bestaande productieproces in België verder verduurzamen.
Lees meer

AGC Glass Europe lanceert nieuwe zonwerende beglazingen


AGC breidt zijn aanbod van zonwerende beglazingen uit om te voldoen aan de groeiende vraag naar zonwerend, neutraal glas.
Lees meer

AGC Glass Europe kondigt nieuw assortiment floatglas met lagere CO₂-voetafdruk aan


AGC Glass Europe werkt voortdurend aan de verlaging van de milieu-impact van zijn productieprocessen om zo bij te dragen aan een duurzame toekomst.
Lees meer

Duurzaamheidsverslag 2023: Bijdragen aan een duurzame toekomst


AGC Glass Europe wil de doelstelling van de AGC Groep bereiken om de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 30% te verminderen en tegen 2050 een koolstofneutrale glasproductie te realiseren.
Lees meer

​Op zoek naar een installateur van Fineo vacuüm glas ?


Sinds kort zijn de volgende 5 AGC-bedrijven erkend installateurs van Fineo vacuüm glas geworden!
Lees meer