AGC Mirvitral

Melle

AGC Processing Belgium - Melle NV/SA (AGC Mirvitral) behoort tot de groep AGC Glass Europe en biedt u, zowel in distributie als in plaatsing, de nodige service en technische ondersteuning van alle AGC glasproducten, voor interieur en/of exterieur toepassingen.

www.agc-mirvitral.be

AGC Energypane

Grand-Hallet

AGC Energypane SA/NV heeft alles onder één dak: productie isolatieglas, professionele glasbewerkingsmachines, én een competent, technisch onderlegd en innovatief team.

Verkoopsvoorwaarden

www.agc-energypane.be

AGC Kempenglas

Mol

AGC Fabrication Belgium - site Kempenglas (Mol), een 100% dochter van AGC Glass Europe, is gespecialiseerd in hoogrendementsglas voor zowel de residentiële als projectbouw. Dit in dubbele of drievoudige uitvoering.


Op zoek naar werk?

Bezoek onze website: www.werkenbijagc.be

www.agc-kempenglas.be

AGC Serviglass

Mol

AGC Serviglass maakt deel uit van AGC Glass Europe. Als glasgroothandel verdelen wij vlakglasproducten voor de bouw- en interieurmarkt. Service en kwaliteit zijn onze troeven.

www.agc-serviglass.be

AGC Mirodan Bouwglas

Heule

AGC Mirodan Bouwglas bewerkt vlakglas, produceert dubbel glas en is gespecialiseerd in het plaatsen van glasproducten. Wij verhandelen alle producten van AGC Glass Europe. Onze recente referenties vindt u op www.AGCMirodanbouwglas.be

www.agc-mirodanbouwglas.be

AGC Gedopt

Wijnegem

AGC Gedopt, gevestigd in Wijnegem (Antwerpen), is groothandelaar van het volledige gamma aan AGC producten en verwerkt ook zelf dubbele beglazing. Deskundigheid en snelle service staan centraal bij AGC Gedopt, dat overal in de Benelux bouwopdrachten in alle maten aankan.

www.agc-gedopt.be

AGC Seapane

Zeebrugge

AGC Fabrication Belgium - site Seapane, een 100% dochter van AGC Glass Europe, is gespecialiseerd in hoogrendementsglas voor zowel de residentiële als projectbouw. Dit in dubbele of drievoudige uitvoering.

www.agc-seapane.be

AGC Mirodan Industries

Heule

Als onderdeel van AGC Glass Europe is AGC Mirodan gespecialiseerd in het industrieel verwerken van glas voor de glashandel, gevel- en interieurbouw.

www.agc-mirodan.be

AGC Mirox

Sint-Pieters-Leeuw

AGC Processing Belgium (Mirox) alles onder één dak: productie isolatieglas, professionele glasbewerkingsmachines, én een competent, technisch onderlegd en innovatief team.

Onze verkoopsvoorwaarden

www.agc-mirox.be