Mirox 4Green, de spiegel van superieure kwaliteit van AGC


Mirox 4Green, de spiegel van superieure kwaliteitAGC heeft zijn aanbod van milieuvriendelijke spiegels uitgebreid, waarmee de onderneming zijn duurzame visie weerspiegelt. Voortbouwend op het succes van Mirox MNGE, de hoogwaardige standaard spiegel van AGC waarin verf met een laag loodgehalte is verwerkt, presenteert AGC nu Mirox 4Green, een spiegel van superieure kwaliteit die zich onderscheidt doordat er loodvrije verven zijn gebruikt.

Mirox 4Green, ideaal voor toepassingen met achtergrondverlichting

De nieuwe superieure spiegel van AGC is door de volledige opaciteit van de verf ideaal voor spiegeltoepassingen met achtergrondverlichting. Mirox 4Green, dat is gebaseerd op dezelfde technologie als Mirox MNGE, is even eenvoudig te verwerken en biedt dezelfde hoogwaardige prestaties. Daarbij zorgt de volledig opake verf ervoor dat het licht zich alleen verspreidt bij het translucente, gezandstraalde deel waardoor een superieure afwerking is gewaarborgd.

Betere milieuprestaties

Behalve dat veel toxische stoffen, zoals koper, ammoniak en lood, zijn uitgebannen, spant AGC zich ervoor in om spiegels te ontwikkelen die de luchtkwaliteit binnenshuis gezond houden. De producten uit de Mirox-serie stoten zeer lage hoeveelheden vluchtige organische stoffen (VOC's) uit, waaronder formaldehyde. Bovendien voldoet Mirox 4Green aan de Europese RoHS-richtlijn*. Mirox MNGE is Cradle to Cradle CertifiedTM Bronze en Mirox 4Green is dankzij de verbeterde samenstelling Cradle to Cradle CertifiedTM Silver.

Mirox MNGE en Mirox 4Green zijn beide leverbaar in vijf kleuren: Clear, Clearvision, Bronze, Grey en Black. Ook kunt u kiezen voor de SAFE+-versie voor een nog grotere veiligheid.

Brochure downloaden

* RoHS: Richtlijn 2011/65/EU van het Europees Parlement en de Raad van 8 juni 2011 betreffende beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur.

March 04, 2019