​Kozijnloos raam: Thermobel Scena van AGC


Het exclusief door AGC ontwikkelde Thermobel Scena is uniek glas met transparante afstandhouders. Hierdoor kunnen ononderbroken glazen gevels worden ontworpen, die zorgen voor een zo transparant mogelijke aanzicht.Kozijnloos raam: Thermobel Scena van AGC

Het exclusief door AGC ontwikkelde Thermobel Scena is uniek glas met transparante afstandhouders. Hierdoor kunnen ononderbroken glazen gevels worden ontworpen, die zorgen voor een zo transparant mogelijke aanzicht.

Combineer isolatie, zonwering, veiligheid en transparantie

Thermobel Scena is isolerend dubbel glas met verticale transparante afstandhouders, voor beglazingtoepassingen zonder middenstijl. Thermobel Scena is compatibel met het AGC-assortiment van low-e en zonwerende gecoate glasproducten. Kies uit de lijst met Thermobel-opties en pas de Scena precies zo aan dat de prestaties volledig beantwoorden aan uw behoeften.

De veiligheid kan bovendien worden verzekerd door een gehard of gelaagd veiligheidsglas te integreren.

De doorzichtige verticale afstandshouder garandeert optimaal zicht en maximale transparantie, zonder visuele verstoringen door structurele componenten.

Nog grotere onzichtbaarheid en neutraliteit

Door de antireflecterende coating Planibel Clearsight te combineren met Thermobel Scena worden de gebouwschillen letterlijk ‘onzichtbaar‘. De glazen gevel wordt niet langer onderbroken door verticale stijlen terwijl de speciale Clearsight-coating de lichtreflectie van het glasoppervlak beperkt tot 0,8%. Hierdoor worden de ruiten nagenoeg onzichtbaar en wordt tegelijkertijd de zichtbaarheid van alles erachter verhoogd.

10859.jpg#asset:277210854.jpg#asset:277310857.jpg#asset:2774


August 09, 2018