​Nieuwe kleuren Lacobel en Matelac!


Aangemoedigd door het grote succes van gelakt glas voor interieurtoepassingen, komt AGC Glass Europe met een gamma Lacobel en Matelac 2020.



Aangemoedigd door het grote succes van gelakt glas voor interieurtoepassingen, komt AGC Glass Europe met een gamma Lacobel en Matelac 2020. Dit uitgebreide gamma biedt nu net zoveel kleuren in een matte als in een glanzende versie. En het geheel vernieuwde kleurenpalet zal beslist de norm zetten voor de komende jaren.

Lacobel – Matelac brochure downloaden

Variaties op een kleurrijke sfeer
 Lacobel en Matelac zijn beschikbaar in drie lijnen : Classics, Trendies en Exclusives, en bieden subtiele combinatiemogelijkheden met materialen zoals hout, steen en metaal.
  • Classics” bestaat uit tijdloze kleuren zoals White Soft en Black Classic.
  • Trendies” biedt natuurlijke kleuren die op het ogenblik in de mode zijn, zoals de nieuwe Green Soft, Green Sage en Red Terracotta.
  • Exclusives” ten slotte bestaat uit silvered, metallic of licht fonkelende tinten die nergens anders te krijgen zijn dan bij AGC.

De allernieuwste kleuren in deze lijn zijn Lacobel Copper Metal en Lacobel Brown Starlight, de perfecte aanvulling op Matelac Brown Walnut.

September 12, 2016