AGC’s App voor het aanmelden van lege glasbokken


Snel en gemakkelijk! Via deze gratis app kan u gemakkelijk en snel een lege bok aanmelden. Het aantal bokken, de precieze locatie en een foto van de bok kan worden geüpload. U kan ook aangeven welk tijdstip het beste uitkomt om de bok op te halen.



Snel en gemakkelijk!
Via deze gratis app kan u gemakkelijk en snel een lege bok aanmelden.
Het aantal bokken, de precieze locatie en een foto van de bok kan worden geüpload. U kan ook aangeven welk tijdstip het beste uitkomt om de bok op te halen. Nadat op de knop ‘Verzenden’ is gedrukt, ontvangt u een bevestiging. De aanmelding komt direct terecht bij de afdeling AGC Glass Stillages BE en zij nemen contact op om een ophaalafspraak te maken.
 
Wist u dit?
Op voorwaarde dat bij Instellingen op uw smartphone de functie ‘Locatiegegevens/locatievoorzieningen’ op ‘Aan’ staat, maakt de app gebruik van de automatische positiebepaling om snel het adres te kunnen invullen.

Beschikbaarheid

De App is beschikbaar voor Android, iOS en Windows besturingen en te vinden in Google Play, de App Store en Microsoft Store.

Geen smartphone?
Lege bokken aanmelden kunt U ook via het formulier op www.agcglassbelgium.be  

AGC Glass Europe is voortdurend bezig zijn verpakkingstechnologie te verbeteren, met een voorkeur voor hergebruik en recycling op langere termijn. Het uiteindelijke doel is om voor alle producten geen tot weinig verpakkingsafval te hebben. De bokken waarmee AGC zijn glas levert, vallen ook onder dit beleid en AGC hergebruikt zijn bokken het liefst zo vaak mogelijk. Bok kwijt, betekent immers dat een nieuwe moet worden geproduceerd. Met de quote ‘Lege glasbokken melden? Ja graag!’ motiveert AGC de markt om AGC bokken leeg te melden.

Mail: meldinglegebokken@eu.agc.com

Apple: https://itunes.apple.com/us/ap... 
Android: https://play.google.com/store/... 
Windows: https://www.microsoft.com/nl-n... 

November 28, 2016